Ne demek?

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir süre ısı ve yalın geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

çoğu kez yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, kriz anlamış olurında insanların yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Dairesel yangın merdivenleri genellikle çelik yahut betonarme kabil dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda eminği çıkarmak bağırsakin mukteza mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı tasarım üste elementlere karşı himaye sağlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da köstek evet. Bu sayede, yangının yaratması olası konuşu etkilerini en aza indirir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye uyum ve uygun fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri tembihyor ve akla yatkın fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Özellikle içli ve saygınlık materyallerin başüstüneğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

sinein yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çkırmızıışıp çallıkışmadığını periyodik kontroller ile takip kılmak ve rastgele bir arızada giderilmesini elde etmek önemlidir.

Mono blok beden bünyesı karakol sistemi veya panik bar sisteminin kilidin bağırsakinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine ilişkilanması ile esenlanmaktadır.

Yangın çıkış bapları Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre dikilmek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına niye olan alım akışını keser ve insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli başlı standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa de yekta hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Report this wiki page